طرز تهیه باقالا قاتق گیلان

آشنایی با طرز تهیه باقالا قاتق گیلان از اشپزی اسان

Ashpazi-04-4

مواد لازم:
لوبیا کشاورزی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
سیر ۴ حبه
شوید ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
روغن و کره ۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
دارچین در صورت تمایل برای طعم دهندگی
لوبیای کشاورزی را از شب قبل دو سه بار می شوییم و در آب ولرم و نمک میگذاریم کامل خیس بخورد وقتی کامل خیس خورد به مدت یک شبانه روز خیس خوردن کافی است. بعد پوست لوبیا را میگیریم.

ادامه مطلب طرز تهیه باقالا قاتق گیلان

طرز تهیه دلمه رنگارنگ

آشنایی با طرز تهیه دلمه رنگارنگ از سایت آشپزی اسان

Ashpazi-05-4

مواد لازم:
سبزی معطر ۳۰۰ گرم
لپه پخته ۱۰۰ گرم
سویا ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
برنج ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد کوچک
سیر تازه ۳ – ۲ حبه
روغن به میزان لازم
بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای به تعداد مورد نیاز
سبزی شامل ریحان و ترخون و نعناع و جعفری و پیازچه است.
ما در اینجا از روغن زیتون استفاده میکنیم.

ادامه مطلب طرز تهیه دلمه رنگارنگ