طرز تهیه‌ کوکوی مرغ با سبزیجات

آموزش روش تهیه‌ی کوکوی مرغ با سبزیجات

آموزش روش تهیه‌ی کوکوی مرغ با سبزیجات

یکی از انواع غذاهایی که سریع آماده میشه و افراد خانواده اون رو زیاد ملاقات میکنن کوکو هست

در سایت آشپزی آسان قصد داریم دستور پخت انواع کوکو رو براتون اموزش بدیم

این بار طرز تهیه و نحوه درست کردن کوکوی مرغ با سبزیجات رو براتون اماده کردم در ادامه بخوانید

کوکوی مرغ

مواد لازم برای سرو کوکوی مرغ با سبزیجات:

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

روغن مایع ۳/۲ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران دم کرده یک قاشق سوپ‌خوری

سیب‌زمینی ریز خرد شده دو پیمانه

زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

پیاز ریز خرد شده نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده دو پیمانه

پیازچه با ساقه خرد شده نصف پیمانه

جعفری خرد شده نصف پیمانه

ماست نصف پیمانه

آرد دو اشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ پنج عدد

طرز تهیه کوکوی مرغ با سبزیجات:

سینه مرغ را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق مرباخوری نمک، زردچوبه و کمی زعفران مخلوط می‌کنیم و به مدت سه ساعت در یخچال می‌گذاریم. سیب‌زمینی را با مقداری روغن سرخ نموده، نمک و زردچوبه اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم و در صافی می‌ریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

سه قاشق سوپ‌خوری روغن را داخل تابه ریخته، پیاز را اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود (سرخ نشود) مرغ را اضافه کرده، دو دقیقه با حرارت متوسط تفت می‌دهیم. نیمی از فلفل دلمه‌ای خرد شده را نیز افزوده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. تابه را از روی حرارت برداشته، پیازچه و جعفری را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا مواد سرد شوند سپس سیب‌زمینی را اضافه می‌کنیم.

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. پنجره فر را در طبقه وسط قرار می‌دهیم. یک تابه گرد به قطر ۲۳ سانتی‌متر (یا مستطیل به ابعاد ۱۵ تا ۲۰سانتی‌متر) را چرب می‌کنیم.

ماست را با آرد و نوک قاشق نمک و چهار عدد تخم‌مرغ مخلوط کرده با همزن زده با مواد مخلوط نموده و در تابه می‌ریزیم. روی آن را صاف کرده و در تابه را با فویل پوشانده، داخل فر قرار می‌دهیم. پس از ۱۵ دقیقه کوکو را از فر خارج نموده و یک عدد تخم‌مرغ باقیمانده را با چنگال زده، روی کوکو می‌ریزیم و با باقی فلفل دلمه‌ای خرد شده تزیین می‌کنیم و دوباره به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه بدون فویل در فر قرار می‌دهیم تا بپزد. سپس کوکو را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره ۹۷ – معصومه یاوری راز، کارشناس آشپزی و قنادی

مطالب مرتبط

۴ دیدگاه‌

  1. Mojgan گفت:

    salam .az matalebe ashpaziton lezat mibaram .sepas

  2. سمیه گفت:

    سلام.خیلی خوب بود من درستش کردم

  3. علی گفت:

    سلام .واقعا عالی بود

  4. بینام گفت:

    اوهم اوهم بد نبود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *