طرز تهیه خورشت بامیه

آشنایی با دستور تهیه خورشت بامیه در آشپزی آسان

طرز تهیه خورش  بامیه

با سلام خدمت دوستان علاقمند به اشپزی

این بار در سایت آموزش آشپزی براتون دستور پخت خورشت بامیه رو قرار دادم

که طرفداران خاص خودش رو داره برای آشنایی با دستور و مواد لازم ادامه را ببینید

مواد لازم برای درست کردن خورش بامیه:
بامیه ۱۲ الی ۱۵ عدد
لپه ۱ پیمانه
رب ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد سرخ کرده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
قارچ ۷ الی ۸ عدد معادل ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی ۴ عدد
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
سیب زمینی خلال شده برای تزئین
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه خورشت بامیه
از بامیه های جوان و کوچک استفاده میکنیم.
لپه را از یک ساعت قبل خیس میکنیم و بعد نیم پز میکنیم.
در صورتی که لیمو عمانی دوست نداشته باشیم میتوانیم از غوره استفاده کنیم.
سیب زمینی را سعی میکنیم خودمان خلال کرده و سرخ کنیم بعد داخل توری بریزیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. و از خلالهای آماده استفاده نکنییم.


ظرف را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن داخل آن میریزیم.
میتوان از بامیه ها به صورت درسته استفاده کرد یا آنها را حلقه کرد.
بامیه ها را به روغن اضافه میکنیم. و کمی تفت میدهیم.
قارچ خرد شده را هم به مواد اضافه میکنیم.
قارچها را کمی درشت تر و ضخیم تر خرد میکنیم.
میتوانیم آب یک عدد لیموترش را روی قارچها بریزیم تا سفیدی قارچ حفظ شود و سیاه نشود.
مواد را تفت میدهیم و بعد لپه نیم پز شده را اضافه میکنیم.
زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و تفت میدهیم تا خامی رب گرفته شود.
فلفل سیاه و نمک اضافه میکنیم.
دارچین و زعفران را برای آخر کار نگه میداریم تا عطر آنها در غذا حفظ شود.
اگر داخل خورشت دارچین را زود اضافه کنیم طی مراحل پخت، ته خورشت مقداری طعم تلخی میگیرد.
حدود یک تا یک و نیم لیوان آب اضافه میکنیم.
لیمو عمانی ها را ۵ دقیقه داخل آب سرد میگذاریم بماند.
با چنگال روی لیموها چند سوراخ ایجاد میکنیم بعد داخل خورشت می اندازیم.
در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بماند و جا بیفتد.
ده دقیقه مانده به آخر پخت خورشت پیاز داغ و زعفران و دارچین را اضافه میکنیم.
وقتی غذا آماده شد با خلالها تزئین میکنیم.

انواع خورش یا خورشت را در سایت اموزش اشپزی اسان در اینده ببینید

مطالب مرتبط

۳ دیدگاه‌

  1. فرشته نت گفت:

    عدسی مواد لازم :عدس ۳ پیمانه نمک ۱قاشق چایخوری پودر اویشن یک ونیم قاشق چای خوری کره یا روغن حیوانی به میزان دلخواه طرز تهیه :ابتدا عدس را بخسانید و بعد همراه مقداری اب در زئود پز بریزید و با حرارت ملایم به مدت ۲ ساعت بپزید تا عدس کاملا له شود ان گاه عدس له شده را با نمک و اویشن مخلوط کنید به مدت تقریبی ۲-۳ ساعت روی حرارت بسیار ملایم دم کنید تا عدس تیره رنگ شود حالا کره یا روغن حیوانی را به ان بیفزایید برای پذیرایی در یک کاسه بریزید و با اویشن تزیین کنید

  2. فرشته نت گفت:

    می خواهم عضو شبکه شما شوم و اموزش اشپزی بدهم

  3. جمال سفیدفرد گفت:

    خواهان کل دستورات اشپزی شما هستم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *