فواید و خواص و ضرر های پاچه

پاچه‏
فواید: بعد از هضم، تولیدکننده خون و نیز جهت بواسیر، خشونت حلق، تَرَک لب و زبان، گرفتگى آواز، سرفه، التیام زخم‏هاى درونى، التیام شکستگى استخوان/ با صمغ عربى جهت پیچش و اسهال و آب پاچه جهت سرفه/ ریختن آب صاف‏شده آن جهت یبوست/ مالیدن روغن داخل پاچه با فرینون و روغن گل جهت تسکین درد سر و ضربان مفاصل/

مضر: تولید قولنج

مصلح آن: سرکه و عسل/ پختن آن با کرفس و دارچین جهت رفع خونریزى زخم‏ها/ پختن آن با صبر جهت از بین بردن دانه بواسیر.

__________________________________________________
(۱). مخزن الادویه اسرار گیاهان دارویى جانور درمانى- مولف: عقیلى خراسانى- حاجى شریف- به کوشش: احمد مقدم- کاظم- ناشر: شرکت باورداران- حافظ نوین- محدث.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *