طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه آلو اسفناج و مواد لازم برای این نوع خورشت را در ادامه ببینید

مواد لازم برای درست کردن خورش آلو اسفناج:
گوشت ماهیچه یا مغز ران نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
روغن مایع ذرت به میزان لازم
اسفناج یک کیلو
آلو ۲۰۰ گرم
آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۲ – ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
آب جوش ۴ پیمانه
از روغن ذرت به خاطر مقاومت آن در برابر حرارت استفاده میکنیم.
قابلمه را روی حرارت میگذاریم و روغن مایع ذرت را داخل آن میریزیم و پیاز خلالی شده که با مقداری آب زعفران مخلوط کرده ایم تا خوشرنگ شود را داخل آن تفت میدهیم.


وقتی پیاز تفت داده شد تکه های گوشت را به آن اضافه میکنیم.
برای خورشت از گوشت مغز ران، ماهیچه، سردست و حتی راسته میتوانیم استفاده کنیم.
گوشت گوساله نر جوان یا گوسفند باشد خوشمزه تر است.
اگر روغن داغ باشد بدون اینکه گوشت آب بیندازد سریع تغییر رنگ دهد و مواد گوشت خارج نمیشود و خوشمزه تر میشود.
در ظرف دیگری مقداری روغن ذرت میریزیم و اسفناج را داخل آن میریزیم.
اسفناجها را بعد از شستن و خشک کردن خرد میکنیم. زیاد ساطوری نمیکنیم تا موقع تفت دادن له نشود.
اگر اسفناج داخل ماهی تابه جا نشود میتوانیم کم کم اضافه کنیم وقتی کمی نرم شد حجم آن کمتر شد بقیه را اضافه کنیم و تفت دهیم.
وقتی پیاز و گوشت با هم به اندازه کافی تفت داده شدند ۴ پیمانه آب جوش را اضافه میکنیم. آب جوش را روی گوشتها نمیریزیم تا مزه گوشت را نگیرد و کنار قابلمه میریزیم. وقتی آب جوشید در ظرف را میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود.
دقت کنید اسفناج و هویج وقتی منجمد شوند سرطان زا میشوند.
وقتی گوشت نیم پز شد اسفناج را به همراه آلوها به گوشت اضافه میکنیم.
نشانه نیم پز شدن گوشت این است که مابین دو انگشت وقتی فشار میدهیم راحت له شود.
آلوها را نیم ساعت تا دو ساعت بستگی به میزان نرمی و سفتی آلوها خیس میکنیم بعد آبش را خارج کرده و به همراه اسفناج به گوشت اضافه میکنیم.
در ظرف را میبندیم میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود و اواخر پخت نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
اگر نمک را اول کار اضافه کنیم نمک باعث میشود گوشت قرمز سفت شود.
اگر فلفل را هم اوایل پخت اضافه کنیم عطر آن از بین میرود. سعی میکنیم از فلفل تازه استفاده کنیم.
اسفناج سبزی شوری هست پس در غذاهایی که اسفناج اضافه میکنیم از نمک کمتری استفاده میکنیم.
آلوی خورشتی سیاه یا آلوی زرد برغانی میتوانیم استفاده کنیم.
وقتی خورشت کاملاً پخته شد و به روغن افتاد شکر و لیمو را اضافه میکنیم.
این خورشت همراه برنج یک خورشت خیلی مقوی است.

مطالب مرتبط

۷ دیدگاه‌

  1. vida گفت:

    مرسی از زحمات شما عزیزان

  2. سعیده گفت:

    سلام خسته نباید ممنون از سایتتون خیلی به دردم خورد!

  3. سعیده گفت:

    سلام خیلی ممنون از شما با کمک شما تونستم یه خورش درست کنم که همسرم انگشتاشم
    بخوره!

  4. معصومه گفت:

    دست گلتون درد نکنه من این خورش را برای اولین بار بود که پختم خیلی خوشمزه بود. مرسی

  5. مینا گفت:

    سلام ….
    خیلی ممنون از وبلاگ خوبتون من از شما خخخخخخیییییییلییییییییییییییییییییییی تشکر میکنم

  6. رقیه گفت:

    از آموزشهای شما ممنونم خیلی به درد بخور هستند

  7. خانوم گفت:

    سلام
    این اولین غذاییه که فرداشب برای عزیزانم
    قراره بپزم….
    امیدوارم خوشمزه بشه
    ممنون از سایت فوق العاده خوبتون
    موفق و مستدام باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *