طرز تهیه مربای انجیر

آشنایی با طرز تهیه مربای انجیر از آشپزی آسان

طرز تهیه مربای انجیر

 مربای انجیر

انجیر یکی از میوه‌‌هایی است که با توجه به طبیعت ایران عزیز، در خیلی از شهرها رشد می‌کند

البته در شهرهای کویری و گرم بیش‌تر است و هرچه هوا گرم‌تر باشد، انجیرها بزرگ‌تر و شیرین‌تر خواهند بود

تیر و مرداد فصل رسیدن انجیرهاست

اگر شما هم در خانه درخت انجیر دارید، می‌توانید با این روش یک مربای خوشمزه داشته باشید

خاطره‌ی خوش یک آشپزی موفق همیشه همراهتان باشد.

وقتی می‌خواهید انجیرها را از درخت بچینید، دقت کنید اولا با دقت آن‌ها را از شاخه‌ها جدا کنید، طوری که ساقه و پوست انجیر سالم بماند و انجیرهایی را انتخاب کنید که به هیچ وجه له نشده باشد یا گنجشک‌ها و پرندگان دیگر سوراخش نکرده باشند. هرچه انجیرها سالم‌تر و یک‌اندازه‌تر باشند، مربای زیباتری خواهید داشت. راستی، وقتی خواستید تمام انجیرهای درخت‌تان را بچینید، یادتان باشد آن بالاترها را کامل نچینید و سهمی هم از نعمتی که خدا برایتان آفریده، برای پرنده‌ها و گنجشک‌ها بگذارید.

و اما مواد لازم برای تهیه مربای انجیر:

انجیر/ یک کیلو
شکر/ یک کیلو
آب/ یک لیوان
آب‌لیمو/ دو قاشق
دارچین/ دو قاشق
گلاب/ دو قاشق
هل/ چند حبه
زعفران/ کمی

طرز تهیه:

انجیرها را آهسته می‌شوییم و می‌گذاریم خوب آبش برود. یادتان باشد ساقه‌های انجیر را نچینید. در یک قابلمه به‌ترتیب یک لایه شکر و یک لایه انجیر می‌ریزیم.

قابلمه را می‌گذاریم توی یخچال تا چند ساعت بماند. این‌طوری شکر خوب به خورد انجیرها می‌رود و طعم‌دار می‌شود و انجیر هم کم‌کم آب می‌اندازد. بعد از ۶-۷ ساعت، قابلمه را روی حرارت بگذارید تا انجیر و شکر جوش بیاید. سپس حرارت را کم‌تر کنید.

حالا با یک کف‌گیر آهسته‌آهسته کف‌هایی را که می‌بینید، بگیرید. بعد یک لیوان آب‌جوش را آهسته به مواد اضافه کنید. یک ربع بگذارید مواد بجوشد. دیگر باید مواد قوام آمده باشد و انجیرها پخته و شیشه‌ای شده باشند. الان باید آب‌لیمو، دارچین و هل را اضافه کنید. پنج دقیقه‌ی بعد، زعفران و وانیل را اضافه کنید. چند جوش که زد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

انجیرها باید خوب طلایی شده باشند و قوام مایع مثل عسل شده باشد. مربا را داخل شیشه‌ها بریزید و بعد از خنک شدن، در یخچال نگهداری کنید. مربای انجیر برای دسر یا صبحانه محبوبیت زیادی دارد. می‌توانید همراه چای، به‌جای یک حبه قند، یک دانه انجیر از این مربا بردارید و بخورید.

این مربا طبیعت گرمی دارد و برای مزاج‌های سرد بسیار مفید و مقوی خواهد بود. مربای انجیرتان اگر به فصل سرما هم برسد، در پاییز و زمستان بسیار انرژی‌‌بخش خواهد بود.
نوش جان.
انواع مربا

مطالب مرتبط

۸ دیدگاه‌

  1. مریم گفت:

    سلام برای دو کیلو انجیر مقدار شکر وآب دو برابر شود؟

  2. طنین گفت:

    دستور پخت خوبی داشتین ممنون

  3. زهرا گفت:

    آیا پوست انجیر رو باید بگیریم؟

  4. سميه گفت:

    مرسی خیلی خوب بود

  5. ندا گفت:

    مرسی نمی دونستم با انجیرهای روی درخت مادرم چکنم

  6. پریسا گفت:

    متشکرم عزیزم واقعاً عالی بود

  7. ندا گفت:

    سلام لطفا طرز تهیه سرکه انجیر را یاد بدین ممنون

  8. صغری گفت:

    مرسی عزیزم
    عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *