طرز تهیه نان خامه ای
آموزش تهیه نان خامه ای یا اکلر
امروز با یک نوع شیرینی خوشمزه در خدمت شمائیم
برای تهیه این نان خامه ای (اکلر) با ما همراه باشید
مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آب: ۴۰۰ میلیلیتر
آرد: ۲۵۰ گرم
تخممرغ: ۷ عدد
بیکینگ پودر: یکچهارم قاشق چایخوری
وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱- آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.
۲- بعد آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود.
۳- بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخممرغها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید.
۴- دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخممرغ بعدی را اضافه نکنید.
۵- بعد از اینکه همه تخم مرغها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچهای با ماسوره کنگرهدار در سینی با فاصله بهصورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید بهمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
۶- بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد رسانده و بهمدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نانها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، کنار نانها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.
نکته:
نان خامهای را میتوان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.
با عرض سلام و سپاس از این وب خوبیتان من از افغانستان هستم .با اسنفاده از این وب غذا های زیاد را آموختم سپاس از شما فقط یک خواهش دارم اگر امکان داشته باشه میشود اندازه مواد را نظر به کیلاس بگوید (۱۰۰) گرم مایل چند کیلاس ؟
کجاش تصویری بود؟؟
وا…………..
SALAM,CHERA NANHA RA DAR FER GHOZASHTAM, HALATE SHEYAR SHEYARE MASOREH AZ BEYN RAFT VA BE SORATE SAF POF KARD. DAR ZEMN, TAHE AN SAF NABOD VAMESLE YEK KASEH VARO SHODEH BOD. BARAYE KAMTAR POKHTAN MYSHEH MAGHADYR RA NESF KARD?
دوست گلم کنار این شیرینی یه نسکافه خوشمزه کوپا هم سرو کن مخصوصا که برای این سریش جایزه گذاشته اون هم ۳۰ تا سفر به استانبول 🙂
سلام
پس شکر کی باید اضافه کنیم
با این دستور آخرش نان بربری های کوچیک تحویل میکیریم
اسمش سیرینی خامه ایها نه بربری خامه ای