طرز تهیه ژله خامه ای

آشنایی با آموزش درست کردن ژله خامه ای

طرز تهیه ژله خامه ای

ژله این روزها در تمام سفره ها معمولا دیده میشه مخصوصا برا مهمون ها که جزو لاینفک سفره ایرانی شده

در ادامه طرز تهیه و روش و نحوه درست کردن یک نوع از این ژله بنام خامه ای رو اموزش دادیم ببینید

طرز تهیه ژله خامه ای

مواد لازم برای تهیه ژله  خامه ای:

ژله میوه ای ==یک  بسته با طعم دلخواه

خامه کم چرب زده نشده ==۲۵۰ میلی لیتر

شکر ==سه  قاشق غذا خوری

وانیل == نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه ژله خامه ای

شکر و وانیل را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

پودر ژله را در ظرف دیگری بریزید، یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفافی حاصل شود. دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع قدری خنک شود، بعد مخلوط خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و مایع ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

ظرف ژله را بدون درپوش داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. (این مرحله بین ۳-۴ ساعت طول می کشد)

بعد به دلخواه سطح ژله را تزئین و سرو کنید.

نکات دستوری ژله خامه ای :

توصیه میکنم هنگام مخلوط کردن ژله و آب جوش، ظرف مورد استفاده بلوری باشد تا رنگ ژله نهایتا شفاف و روشن شود.

می توانید ژله خامه ای را در انواع ظروف یا قالبهای مخصوص تهیه کنید فقط توجه داشته باشید چنانچه ظرفی که مخلوط خامه و ژله را در آن میریزید ظرف اصلی سرو نیست، یعنی بعد از بسته شدن ژله، لازم است ژله را در ظرف اصلی برگردانید، قبل از ریختن مایع ژله، داخل ظرف را با آب یخ خیس کنید ولی نیازی به چرب کردن آن نیست. ( چرب کردن قالب برای تهیه انواع دسر های فروماژ کاربرد دارد )

هنگام مخلوط کردن خامه و شکر، چون قصد فرم دادن به خامه را ندارید و فقط قرار است خامه مزه دار شود، توجه کنید که مخلوط را به آرامی هم بزنید فقط در حدی که شکر با خامه و وانیل مخلوط شود.

در غیر اینصورت کیفیت خامه نهایی چندان دلچسب نخواهد بود.

 خامه را یا باید کاملا بزنید تا فرم بگیرد و یا هم نزنید . وارد کردن شوک مولکولی به خامه در اثر نیمه هم زدن آن باعث افت کیفیت نهایی خامه خواهد شد

سایت آموزش آشپزی آسان در اینده دستور تهیه رو روش درست کردن انواع ژله  و   انواع اردور  را خواهیم گفت

تهیه کننده:
خانم شهلا ایزدی از غربت

منبع  = مطبخچی خاله خانوم

مطالب مرتبط

۹ دیدگاه‌

  1. robab گفت:

    دستت درد نکنه دستورهای غذایی شما خیلی خوبه .منتظر غذاهای فانتزی بیشتر وجدیدتر هستم.

  2. خانم اسویایی از لاهیجان گفت:

    میخواستم بدونم نظرشما در مورد پودر خامه چیه؟ میتونه جایگزین خامه بشه؟ از خامه صبحانه هم میشه استفاده کرد ؟

  3. سمانه آرامش گفت:

    با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم با خامه صبحانه هم میشه درست کرد؟

  4. باسلام وخسته نباشید.از خواننده های جدیدتون هستم.وبه غذاهای فست فود علاقه دارم.اعتراف میکنم که دو مرتبه فلافل درست کردم هر دودفعه خراب شد اگه ممکنه راهنماییم کنید.ممنون.

  5. مريم گفت:

    با سلام و تشکر فراوان از زحمات شما برای تهیه ژله بعد از حل کردن در اب جوش بعد از اینکه سرد شد با یک لیوان شیر با ۲قاشق شکر بستنی خامه مخلوط کنید عالی میشه

  6. مهناز گفت:

    وای من خیلی دسر دوست دارم ولی این دسرها زمان میبره همیشه از دسرهای فوری فیت و فان استفاده میکنم .

  7. ارشیدا راین گفت:

    نکات ریز رو حتما برامون بگید

  8. سپیده گفت:

    سلام ممنون از آموزشتون. ممنون خیلی ماهر نیستم و خیلی سردرگم شدم. این خامه ای که استفاده میشود چجور خامه ای است و از کجا باید تهیه کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ضروری است. ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *