فواید و خواص زنجبیل هندى و شامی
آشنایی با فواید و خواص زنجبیل هندى و شامی از آشپزی آسان
خواص دارویی و درمانی زنجبیل هندى
فواید: هضم کننده غذا، دفع یرقان و اسهال، درد مفاصل/ خوردن آن جهت دفع بلغمهاى چسبیده به دیواره دستگاه گوارش، درمان ریزش بول، کم کردن چربى خون، درمان بعضى از انواع فشار خون
بقیه را در ادامه مطالعه بفرمایید
۴ تا ۸ گرم نیمکوب شده آن را در نیم لیتر آب بجوشانید و در طول روز آب آن را بنوشید براى درمان سرماخوردگىهاى سخت، بادشکن، محرک، اشتهاآور، تقویتکننده بدن، مقوى هوش و حافظه و معده، ضد نفخ، گرمکننده، کاهش بادهاى غلیظ معده و روده/ آن را ساییده و با تخممرغ یا تخم کبوتر نیمپز مخلوط نموده و بخورید جهت بارورى در زنان/ آن را با خولنجان و مغز پسته بکوبید و بخورید براى تقویت نیروى جنسى/ آن را بسیار نرم بسایید با کمى گلاب مخلوط نموده و در آفتاب بر کمر بمالید و ماساژ دهید براى درمان سستى کمر ناشى از شهوترانى زیاد/ آن را بسیار نرم بسایید و کمى از آن را در چشم بکشید جهت جلوگیرى از آبریزش چشم، رفع شبکورى و لک سفید چشم/ مالیدن پوست آن با سرکه جهت تسکین دردها و دفع سموم
/ مضر: دماغ، کلیه، بسیار دیر هضم.
فایده های خوردن زنجبیل شامى
فواید: خوردن آن، مقوى قلب، رفع مالیخولیا، ترس، اندوه/ ۵۰ گرم از آن را نیمکوب نموده و در یک لیتر آبجوش دم کنید و آب صاف کرده آن را با عسل شیرین نموده و روزى ۴ تا ۵ فنجان در طول روز بنوشید جهت کاهش گاز و نفخ، تقویتکننده عمومى، نرمکننده سینه، ضد کرم شکم، قابض، مقوى دهانه معده و هاضمه و مثانه و نیروى جنسى، درمان وبا، سل، تب مالاریا، التهاب لولههاى گوارش و برونشیت، رفع اسهال ساده و خونى، دفع درد گوش و دندان و دردهاى ناگهانى موضعى/ خوردن آب دمکرده آن مخلوط با کمى سرکه براى رفع آثار سموم جانوران گزنده و سایر سموم سرد/ چکاندن آب دمکرده آن در گوش براى رفع صدا در گوش/ بخور آن بر رحم جهت گشودن حیض
مضر: گرم مزاجان، زیاد مصرف کردن آن مفسد خون و محرق منى و قطعکننده باه
مصلح آن: سرکه، مکیدن انار ترس/ مالیدن آن جهت نیکویى رنگ صورت.
منبع:
کتاب اسرار گیاهان دارویی
فواید و خواص ادویه ها در سایت اشپزی اسان
سلامی گرم همراه با یه عالمه تشکربابت اموزش خوبتون یادمان باشد .اشپزی یک هنر ه وبه نظرمن شما هنرمندهستید.
سلام مطلب فواید و خواص زنجبیل هندی و شامیو خوندم ممنون واقعا مطلبی جدید و مفید بود.