فواید و خواص و ضررهای هِل‏

هِل‏
فواید: آب جوشانده آن را بنوشید، ادرارآور، قاعده‏آور، بادشکن، محرّک، محلّل، خوشبوکننده عرق بدن، تقویت قلب و معده، درمان درد معده سرد و ناراحتى‏هاى کبد و رطوبت‏هاى سینه و حلق و خفقان سرد، کمک به هضم غذا، جلوگیرى از دل بهم‏خوردگى یا تهوع/ خوردن بو داده و سرخ کرده آن براى جمع کردن و بستن شکم جوییدن آن موجب خوشبو شدن دهان، استحکام لثه ریختن گَرد کوبیده آن در گوش براى تسکین درد گوش کشیدن گَرد کوبیده آن در بینى، عطسه ‏آور، درمان سردرد و صرع و اغماء استعمال خارجى آن براى معالجه تومور رحم

============

منبع تمام مطالب در بخش فواید و خواص ادویه:

(۱). مخزن الادویه و اسرار گیاهان دارویى- مولف: عقیلى خراسانى- حاجى شریفى- احمد- ناشر: شرکت باورداران حافظ نوین.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *