فواید و خواص و ضررهای مارچوبه‏

مارچوبه‏
فواید: نیم کیلو از سرهاى تازه آن را بکوبید و آبش را گرفته و دو برابر آن شکر نى به آن اضافه کرده و در شیشه‏اى در بسته و در جاى خنک نگهدارید و هر روز ۴ قاشق در طول روز بنوشید براى درمان زردى، تقویت قلب، مسکّن قلب، جلوگیرى از تپش قلب، رفع بى‏اشتهایى پس از بیمارى/ خوردن آن براى درمان بعضى ناراحتى‏هاى قلبى و تقویت نیروى جنسى/ ۵۰ گرم از آن را با ریشه نیم‏کوب کرده و در یک لیتر آب ۵ دقیقه بجوشایند و هر صبح و ظهر و شب یک فنجان بنوشید جهت تسکین درد سینه و ریه، تقویت دید چشم، توقف آب در آب آوردن چشم یا آب سفید/ مضمضه آن جهت درد دندان/ خوردن ناشتاى آن جهت رفع سنگ کلیه و مثانه/ جویدن ریشه آن جهت درد دندان/ ریشه آن را بپزید و بخورید، قى‏آور، رفع بلغم لزج معده، تسکین درد روده‏ها/ ۲۰ گرم از آن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و در طول روز به مرور بنوشید جهت تقویت و تسکین قلب، رفع اخلاط خونى و خشکى گلو، تسکین سرفه، درمان عطش و زردى، تقویت نیروى جنسى، افزایش دید چشم، توقف آب آوردن چشم، رفع خستگى/

مضر: سر

مصلح آن: عسل و جوشاندن آن در سرکه براى گرم‏مزاجان.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *