خورشت کاری با میگو (غذای هندی)

طرز تهیه خورشت کاری با میگو

طرز تهیه خورشت کاری با میگو

امروز با روش تهیه خورشت کاری با میگو در خدمت شما هستیم

این خورشت یک غذای هندی هست که قطعا کمی تنده!

مواد لازم:
میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
بادام هندی (کجو) ۱۰۰ گرم
نخودچی ۱۰۰ گرم
کنجد ۱۰۰ گرم
مغز پسته ۱۰۰ گرم
بادام سفید شده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط
سیر یک بوته تقریبا معادل ۱۰ – ۱۱ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
تمبر هندی ۱۰۰ گرم
پودر زیره سبز ۱ قاشق مرباخوری
پودر گشنیز یک قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا دو قاشق مرباخوری یا یک قاشق غذاخوری
پودر چیلی یا فلفل تند یک قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
آب جوشیده دو پیمانه
برگ کاری ۱ قاشق مرباخوری


اگر دوست داشته باشید طعم غذا تندتر باشد میتوانید از یک قاشق غذاخوری پودر فلفل استفاده کنید.


پاپریکا همان پودر فلفل تند قرمز هست.
چون مغزهای استفاده شده در این خورشت مانند خورشت فسنجان روغن پس میدهند پس از روغن کمی استفاده میکنیم. یعنی حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن استفاده میکنیم.
ظرف را روی حرارت میگذاریم و روغن را داخل آن می ریزیم.
بادام هندی، نخودچی، کنجد، مغز پسته، بادام سفید شده را با هم چرخ میکنیم.
پیاز و سیر را داخل روغن تفت میدهیم فقط در حدی که سبک شود.
بادام خارجی در ایران دو نوع است یک نوع هندی است که کمی چرب و خوشمزه است و نوع دیگر بادام مالزی است که لاغرتر از بادام هندی است و به خوشمزگی آن نیست.
بادام معمولی هم دو نوع است یک نوع بادام آمریکایی که سفت و درشت است و خیلی خوب نیست برای خوردن و یک نوع دیگر بادام ایرانی است.
ما در اینجا بادام ایرانی را میگیریم نیم ساعت در آب ولرم خیس میکنیم و پوستش را میکنیم تا سفید شود.
زیره را به سیر و پیاز اضافه میکنیم. تخم گشنیز هم اضافه میکنیم.
اگر زیره را بیشتر از مقدار گفته شده اضافه کنید غذا تلخ میشود.
پودر چیلی و برگ کاری و پودر پاپریکا را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
ظرف را از روی حرارت برمیداریم و مواد چرخ شده را هم به آنها اضافه میکنیم.
ظرف را دوباره روی حرارت میگذاریم و با شعله کم تفت میدهیم تا مثل فسنجان روغن بیندازد.
بعد میگو را اضافه میکنیم.
میتوانیم میگو را ریز کنیم یا اینکه پشت آن را باز کرده داخلش را تمیز کرده و همینطور درسته استفاده کنیم.
میگو را که اضافه کردیم کمی تفت میدهیم.
دو پیمانه آبی که داشتیم با تمبر هندی مخلوط میکنیم و چنگ میزنیم تا تمبر هندی ها خیس شوند بعد صاف میکنیم.
گوجه فرنگیها را رنده میکنیم و با تمبر هندی مخلوط کرده و به غذا اضافه میکنیم.
در ظرف را با پارچه نمدار میپوشانیم و به مدت ۳۵ دقیقه میگذاریم دم بکشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *