دسر کدو حلوائی ترکیه ای

آموزش تهیه دسر کدو خلوائی ترکیه ای

دسر کدو حلوائی ترکیه ای

اگه میخواهید دسر کدو حلوائی ترکیه ای را یاد بگرید با ما همراه باشید

این دسر مقوی و خوشمزه خیلی ساده تهیه می شود

مواد لازم:
موز ۳ عدد
شکر ۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
کدو حلوائی خرد شده ۱ عدد متوسط
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
هل ۱ قاشق مرباخوری
پودر پسته و نارگیل به میزان لازم
بیسکویت رنگی ۲۰ عدد
آب ۳ قاشق غذاخوری


از قالب کمری استفاده میکنیم.
کدو را با یک پیمانه شکر و ۱ پیمانه آب میپزیم و پوره میکنیم.
کدو حلوائی که میخریم باید داخلش ریشه نداشته باشد.
بیسکویت ها میتواند قهوه ای یا کرم رنگ باشد اما باید ساده باشد.


یک پیمانه شکر را داخل ظرف روی حرارت میریزیم و ۳ قاشق آب اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد و کارامل شود و قهوه ای کم رنگ شود.
آبی که به شکر اضافه کردیم باید کاملاً بخار شود و غلیظ شود.
موزها را رنده میکنیم و داخل کدو حلوائی پوره شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
داخل قالب کمری سلفون میگذاریم و روی آن بیسکویت ها را کنار هم میچینیم.
وقتی کارامل آماده شد به کدو و موز اضافه میکنیم و بعد مواد را روی بیسکویت ها میریزیم و بعد گردو و هل و دارچین را روی آنها میریزیم و دوباره یک ردیف بیسکویت میچینیم و به این ترتیب چند لایه از این مواد میچینیم و لایه آخر باید از مخلوط کدو با مواد باشد.
سلفون را روی مواد میپیچیم.
قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال میگذاریم اگر عجله داشته باشیم میتوانیم حدود ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهیم.
بعد از اینکه مواد را از داخل یخچال درآوردیم مواد را از داخل سلفون به داخل ظرف برمیگردانیم که در این حالت بیسکویت های ته قالب لایه رویی میشود و روی آن مقداری از مخلوط کدو حلوایی و موز را که نگه داشته بودیم برای تزئین میریزیم.
بعد با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *