آموزش تهیه کباب ژاپنی

روش تهیه کباب خوشمزه ژاپنی

طرز تهیه کباب ژاپنی

در این مطلب میخواهیم شما را با تهیه کباب خوشمزه ژاپنی آشنا کنیم

شخصا عاشق کباب هستم چون خوشمزه و سالم هست

مواد لازم:
سیر ۴ حبه خرد شده
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
شیره انگور ۱ قاشق سوپخوری
گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند ۱۲۵ گرم
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری


این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.
گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.


ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.
گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً ۳ دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *