طرز تهیه کباب ساندویچی

طرز تهیه کباب ساندویجی

طرز تهیه کباب ساندویچی

باز هم با یک نوع کباب دیگه در خدمت شمائیم

این بار یک نوع کباب ساندویچی رو آموزش می دهیم

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
گشنیز خرد شده ۵۰ گرم
نمک، زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ آب پز سفت و سرد شده یک عدد
روغن و آبلیمو به میزان لازم
سس کچاب در صورت دلخواه


این غذا خیلی سریع و در عرض ۲۰ – ۳۰ دقیقه آماده میشود و خیلی خوشمزه است.
تخم مرغ آب پز را رنده میکنیم یا نگینی خرد میکنیم و مخلوط گشنیز خرد شده میکنیم.
گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی میریزیم و پیاز را که با رنده درشت رنده کردیم همراه با آب آن که جدا نکردیم مخلوط میکنیم.
میتوان از سبزیهای معطر دیگر هم استفاده کرد.


نمک و زردچوبه را هم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم و کاملا ورز میدهیم تا گوشت کش بیاید.
میتوانیم این مواد را پنج دقیقه بگذاریم تا استراحت کند و مواد به خورد هم بروند.
میتوان به جای زردچوبه از زعفران حل شده استفاده کرد.
نباید در این غذا از فلفل استفاده کنیم. چون امکان دارد که با مواد سازگاری نداشته باشد و طعم خوشایندی به دست ندهد.
این مواد برای ۵ نفر مناسب است و همراه با نان و سیب زمینی سرخ شده میتواند مصرف شود.
وقتی میخواهیم سیب زمینی سرخ کنیم میتوانیم یک حبه سیر را با پوست بشوییم و خشک کنیم و داخل سیب زمینی بیندازیم و داخل سیب زمینی تا طعم سیر بگیرد یا یک بوته پونه یا یک بوته گشنیز یا یک بوته ترخان را شسته و خشک میکنیم و داخل سیب زمینی می اندازیم تا طعم و عطر آن را بگیرد.
هر ۵۰ گرم از مواد را برداشته و داخل دست گرد کرده و بعد باز میکنیم و وسط گوشت را تقریبا گود میکنیم.
گشنیز و تخم مرغ مخلوط شده را وسط گوشت میگذاریم و راست و چپ، گوشت را روی مواد تا میکنیم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم و با دست روی گوشت را صاف میکنیم.
کبابها را داخل روغن سرخ میکنیم.
میتوان از سس کچاب و آبلیمو و یا سس بشامل برای سس این غذا استفاده کرد و میتوان بدون سس هم استفاده کرد.
این غذا تقریباً رژیمی است و خیلی هم سبک است و برای وعده شام هم غذای مناسبی است.
برای تزئین غذا از گوجه فرنگی هم استفاده میکنیم و گوجه فرنگیها را هم همراه کبابها سرخ میکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *