طرز تهیه سالاد کلم

آشنایی با طرز تهیه سالاد کلم از سایت آشپزی

طرز تهیه سالاد کلم

مواد لازم برای درست کردن سالاد کلم:
کلم برگ ۵۰۰ گرم
کمپوت آناناس حبه ای ۱ قوطی
هویج رنده شده ۲۵۰ گرم
جعفری چاپ شده ۱۵۰ گرم
پیازچه چاپ شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزئین

برای دیدن دستور تهیه این نوع سالاد ادامه را ببینید


کلم برگ را کبریتی خلالی میکنیم همان موقع استفاده خرد میکنیم چون اگر بماند سیاه میشود. کلم را داخل ظرف میریزیم آناناس، هویج، کمپوت آناناس، جعفری، پیازچه (هم ساقه و هم ریشه) و مایونز (به مقدار دلخواه) ، خامه، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم داخل یخچال میگذاریم با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های رنگی تزئین میکنیم.


هویج را با رنده درشت رنده کرده ایم.
شکر با کلم خوشمزه میشود اما اگر زیاد باشد خامه را شل میکند پس به میزان گفته شده استفاده شود.
نیازی نیست مایونز این سالاد زیاد باشد فقط برای طعم دادن استفاده میشود.
از کمپوت آناناس فقط میوه اش را استفاده میکنیم و شربت آن را داخل سالاد نمیریزیم.
این سالاد بعد از آماده شدن باید داخل یخچال یکی دو ساعت بماند.
تا یک روز میتوان این سالاد را داخل یخچال نگه داشت اما اگر هوا گرم بود بهتر است زیاد نگه نداریم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *