طرز تهیه حلیم بادمجان

آشنایی با طرز تهیه حلیم بادمجان یا هلیم بادنجان ! از آشپزی آسان

طرز تهیه حلیم بادمجان

 

آموزش درست کردن  حلیم بادمجان

این بار می‌خواهیم راحت‌ترین ورژن حلیم بادمجان را آموزش دهیم ، خانم خانه کم‌تر کنار گاز بایستد و ظرف کم‌تری بشوید. این، از غذاهای لذیذی است که چون همراه نان خورده می‌شود، مناسب افطار و سحر هم هست.

مواد لازم برای پخت حلیم بادمجون:

گوشت چربی‌دار می‌خواهیم به مقدار ۲۵۰ گرم.

نیم‌کیلو بادمجان

عدس و برنج، از هر کدام یک‌دوم پیمانه

پیاز داریم، یک عدد

نعناع‌داغ می‌خواهیم برای تزبین

قاعدتا روغن سرخ‌کردنی و نمک و فلفل و ادویه.

طرز تهیه حلیم بادمجون:

بادمجان‌ها را پوست می‌کنیم و نمک می‌زنیم تا تلخی احتمالی‌اش گرفته شود. بعد آن را می‌شوییم و با قلمو بهش ماست می‌زنیم و می‌گذاریم توی یخچال که یکی دو ساعتی بماند. این کار یک روش فوق‌العاده برای جلوگیری از جذب روغن در بادمجان است.

عدس و برنج را خیس می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز را خورد می‌کنیم و می‌ریزیم توی دیگ. یک دو چرخی می‌دهیم و ادویه‌ها را بهش اضافه می‌کنیم. زردچوبه، فلفل و نمک را می‌گذاریم برای آخر کار که زمان پخت گوشت را بیش‌تر نکند.

من همیشه برای غذاهایی که گوشت دارند، پودر تخم گشنیز هم می‌زنم. خوشمزه‌اش می‌کند. گوشت را اضافه می‌کنیم و باز دو سه تا چرخ می‌زنیم. زیرش را کم می‌کنیم. درش را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم گوشت با آب خودش و پیاز و ادویه‌ها نیم‌پز شود و مزه‌دار. نیم‌ساعت، سه ربعی طول می‌کشد تا آبش کشیده شود. حالا دو لیوان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.

در این بین می‌توانید بادمجان‌ها را سرخ کنید. توی روغن کمی نمک بریزید و بادمجان‌هایی را که قبلا ماست‌مالی کرده‌اید، تویش سرخ کنید. از مقدار روغن کمی که جذب می‌کند، خودتان شگفت‌زده می‌شوید! بادمجان‌های سرخ‌شده را روی دستمال آشپزخانه می‌گذارید تا روغنش کاملا گرفته شود.

برنج و عدس را همراه نمک به گوشت پخته اضافه می‌کنیم و نیم ساعتی می‌گذاریم تا این دو تا هم بپزند. آخر سر بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم. کشک را با کمی آب رقیق می‌کنیم و می‌ریزیم توی دیگ و صبر می‌کنیم تا آب غذا کشیده شود و جا بیفتد. آخر سر هم با یک گوشت‌کوب می‌افتیم به جانش و حسابی می‌کوبیم.

دقت کنید که نباید حلیم بادمجان را با گوشت‌کوب برقی یا غذاساز کوبید؛ چون در آن صورت دیگر آن حالت کش‌سانی را ندارد و حلیم بادمجان ما اصیل نیست!

روی غذا را هم با نعناع‌داغ و کشک و پیازداغ و در صورت تمایل، با گردوی خردشده تزیین می‌کنیم.

از آن غذاهایی است که از فرط خوشمزگی به همه توصیه می‌کنم

منبع: چارقد

آموزش انواع غذا

مطالب مرتبط

۶ دیدگاه‌

  1. سمیه گفت:

    سلام؛عالی بووووود

  2. مهناز گفت:

    من عاشق غذاهایی هستم که با بادمجانه . دوست عزیز ولی من به جای پیاز از عصاره پیاز الیت استفاده میکنم

  3. سعیده گفت:

    سلام
    بسیییییییییییییییییار عاااااااااااااااااااالی بووووووووود^_^

  4. سعیده گفت:

    پیشنهاد می کنم حلیم بادمجان اصفحانی رو هم امتحان کنید
    :)))

  5. zsetayesh گفت:

    سلام ،مطالبتون عالیه، من که استفاده کردم ممنون .

  6. نیلوفر گفت:

    آفرین خوب و دقیق شرح دادید عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *