طرز تهیه سالاد آلاسکا

آشنایی با طرز تهیه سالاد آلاسکا از سایت آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد آلاسکا

مواد لازم برای آموزش درست کردن سالاد الاسکا:
ژامبون گوشت ۱۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
خیار شور ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱۵۰ گرم
سرکه و روغن زیتون برای چاشنی
نمک و فلفل به میزان لازم

توضیحات رو در ادامه مشاهده و مطالعه کنید


همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.


این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.
سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.
این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *